23/24 | RS 1: Oceaanoversteek langs 3 werelddelen

10 November 2023 12:00 up to and including 25 December 2023 12:00

Tijdens deze reis zeil je langs drie van de mooiste werelddelen: van Europa naar Afrika en Zuid-Amerika.

De genoemde data en prijzen zijn onder voorbehoud.

Tijdens deze reis bezoek je drie bijzondere continenten: je vaart van Europa naar Afrika en Zuid-Amerika. Je maakt de reis die alle zeehelden gemaakt hebben over de Atlantische oceaan naar Brazilië. Ontdek wat een oceaanoversteek zo uniek maakt, en bekijk het veranderende landschap in deze bijzondere gebieden.

Hoe ziet je reis eruit?

Na de door ons georganiseerde reis stap je in Galicië, Noordwest-Spanje aan boord van het schip. De eerste twee weken van deze reis varen we van Spanje en Portugal naar Tenerife, en varen we langs een kust van eilandjes, inhammen, witte zandstranden en woeste rotskusten. Je ziet het landschap langzaam veranderen terwijl we van Europa doorvaren naar Afrika, en uiteindelijk aankomen op Cabo Verde: de Groene Kaap.

Dan beginnen we aan een relatief korte oceaanoversteek. In 10 dagen steken we over naar één van de grote plaatsen in het noordoosten van Brazilië. Hier is het tijd voor ontdekkingstochten in de prachtige tropische natuur, bijvoorbeeld in Belém waar de rivier Amazone uitmondt in de Atlantische Oceaan. Het weer heeft grote invloed op de route die we op deze reis volgen.

Uiteindelijk komen we aan in Suriname, waar je de geschiedenis van deze voormalig Nederlandse kolonie nog duidelijk kunt zien. Ook zie je hier hoe veel verschillende culturen met elkaar samenleven. Vanuit de hoofdstad Paramaribo vlieg je weer terug naar Nederland.

Voorwaarden en condities:

Onze prijzen zijn inclusief: full board, taxes, transfer, excursies, havengelden, brandstoftoeslag en kledingpakket. De kosten voor het vliegticket betaal je zelf, en hiervoor ontvang je enkele weken voor je reis een factuur in je persoonlijk account. Om je een indicatie te geven van de reiskosten (vliegtickets) per reis geven we je hierbij de kosten die we hadden in het schooljaar 2021-2022. Let op: dit is bij het vertrek van jouw reis in 2023/2024 2 jaar geleden! De kosten kunnen dus hoger zijn. WS & RS 1: € 750 RS 2: nieuw WS 2: € 920 WS 3: € 679 WS 4: € 1029 WS 5: € 980 RS 3: € 529

Passengers

Price
€ 7650.00
Definitief

Meezeilen met Masterskip

Price
€ 7650.00